Hjem
Hjem
 
17.1.2017
Godt nytt år!

Godt nytt år!

Nytt år 2017 – Info

for lærlinger, veiledere og faglig ledere

«Hva skjer – Når – Hvor – Hvorfor?»

 

 

 

Godt nytt år – alle sammen!!

 

Her følger informasjon om kommende «happenings»:

·       Halvårige lærlingesamtaler:

o   Er avtalt med de fleste faglige lederne – og dersom du ikke har fått informasjon om dato/tidspunkt for lærlingesamtalen våren 2017 – ta kontakt med din faglige leder for avklaring! Jeg ser fram til å treffe dere alle, både førsteårslærlinger som nå skal evalueres etter ca 6 måneders læretid, og andreårslærlinger som skal meldes opp til fagprøven!!

o   Form og innhold på lærlingesamtalene finner dere i informasjonsskrivet «Kvalitetssikring fagopplæring i bedrift» som ligger i kap. 2 i Håndboka, samt i vedlegg til dette info’skrivet.

o   MERK: hva som skal være klart i forkant av samtalene!

·       Lærlingeforum/dagsseminar:

o   Jobber med saken – dato ikke fastsattL

·       Kommunal e-postadresse: Fortsatt mangler jeg kommunale e-postadresse på noen av dere. Sjekk hvem det gjelder ved å se adressefelt…. OG de det gjelder bes om å sende meg adressen snarest!

 

Noen viktige datoer:

·       Torsdag 19. januar (NBNB: Ny møtedato)  – er det Frokostmøte for Rådgiverteamet – kl. 09.00-11.30 på Lister Opplæringskontor. Innkalling/agenda blir utsendt ca en uke før!Hovedsaken på møtet blir valg av profileringsuttrykk og profileringsartikler for 2017.

·       Mandag 30. januar – skal en nedsatt gruppe ha sitt første informasjonsmøte/samling om OLK Web som dokumentasjonsverktøy. Det blir spennende å sjekke ut fordeler/ulemper med denne dokumentasjonsformen – og konklusjonen; hvorvidt vi lander på å gå over fra vårt kvalitetssikringssystem (håndbok/skjema/USB/halvårige lærlingesamtaler) – til kun web-basert dokumentasjonssystem, eller om vi for framtiden velger en kombinasjon av disse to modeller.

·       Tirsdag 7. mars blir det heldagssamling på AMENTO i Lyngdal for 2. årslærlinger i helsefag og Barne- og ungdomsarbeiderfaget, veiledere og faglige ledere. Før lunsj er det samling med prøvenemndsrepresentanter og info om fagprøven. Etter lunsj blir det jobbsøkerkurs! På jobbsøkerkurset vil også andreårslærlinger innenfor institusjonskokkfaget og IKT-servicefag delta. Program blir sendt ut i løpet av februar, men sett av datoen allerede nå!!

 

 Takk for godt samarbeidet og god opplæring i bedrift i 2016jeg ser fram til veien videre!

 

Hilsen fra

Lister Opplæringskontor, den 4. januar 2017 v/Liv Tone

 

 

 

 

 

Last ned dokumentet her.

 

 

Andre aktuelle saker

Kopirett © 2019 Lister Opplæringskontor
knutepunkt for fagopplæring i offentlig sektro