Alleen Auto

Alleen Auto i Lyngdal er en velkjent bilforhandler som tilbyr et bredt utvalg av både nye og brukte biler.

Om Alleen Auto

Alleen Auto AS, etablert i 1986 som en Opel-forhandler, har vokst til å bli en betrodd aktør i bilbransjen i Lyngdal. Med et team på 10 dedikerte ansatte, tilbyr de et bredt utvalg av både nye og brukte biler, inkludert høykvalitetsprodukter som Opel og Hyundai. Alleen Auto AS er en del av Bilgruppen AS, som forsterker deres posisjon i markedet og gir dem tilgang til et bredere spekter av ressurser og kompetanse.

Selskapets avdeling i Lyngdal, kjent som Sven Kvia avd. Lyngdal, ligger strategisk plassert kun fem minutter fra sentrum. Her finner kundene ikke bare et variert utvalg av biler, men også et toppmoderne verksted utstyrt med det siste innen teknologi. Dette verkstedet er bemannet med velkvalifiserte mekanikere som er lidenskapelig opptatt av sitt arbeid og som setter kundens behov i sentrum.

Forretningsfilosofien til Alleen Auto AS er krystallklar: “Kunden i sentrum”. Dette er ikke bare en slagord, men en levende del av selskapets kultur. Det er denne filosofien som driver deres engasjement for utmerket kundeservice, og det er med stor glede de ønsker alle hjertelig velkommen til Sven Kvia avd. Alleen Auto Lyngdal.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Alleen Auto AS lærlinger en unik mulighet til å lære om bilbransjen. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra bilreparasjon og vedlikehold til kundeservice. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen bilbransjen. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Alleen Auto AS sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 33 07 10

Fag hos Alleen Auto

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02