Byremo videregående skole

Byremo videregående skole er en utdanningsinstitusjon som er dedikert til å tilby et bredt spekter av utdanningsmuligheter til studenter.

Om Byremo videregående skole

Skolen tilbyr en rekke programmer, inkludert teknologi og industrifag, helse og oppvekst, og mer. Skolen er kjent for sitt engasjement for studentenes suksess, og tilbyr en rekke ressurser for å støtte studentenes læringsreise, inkludert et trygt skolemiljø og en rekke aktiviteter og arrangementer. Noen av de nylige prosjektene inkluderer elevene som laget en tømmerklo og en tur i kroppsøvingstimene til Lokefjell.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Byremo videregående skole lærlinger en unik mulighet til å lære om forskjellige fagområder. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra praktisk arbeid til teoretisk læring. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen deres valgte felt. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Byremo videregående skole sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 28 14 00

Fag hos Byremo videregående skole

Ingen fagområder å vise

Nyheter om Byremo videregående skole

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02