Lindeland Maskin

Lindeland Maskin er en maskinentreprenør basert i Sirdal, Agder, som har levert entreprenørtjenester innen bygg- og anleggsbransjen siden 2006.

Om Lindeland Maskin

Med en liten, men dedikert gruppe på 6 ansatte, tilbyr de et bredt spekter av tjenester, inkludert boring, pressing under vei, transport (inkludert massetransport), muring, grøfting og drenering. De tilbyr også landbruksrelaterte tjenester som slåing og massetransport av blant annet stein, jord og fyllmasser. Lindeland Maskin er kjent for sin korte responstid, personlige service og svært konkurransedyktige priser.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Lindeland Maskin lærlinger en unik mulighet til å lære om bygg- og anleggsbransjen. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra praktisk arbeid til teoretisk læring. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen deres valgte felt. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Lindeland Maskin sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 41 04 30 39

Fag hos Lindeland Maskin

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02