Maskin og Vedlikehold

Maskin og Vedlikehold AS er en entreprenørbedrift i Farsund som tar på seg oppdrag av alle typer og størrelser, både for det offentlige og private markedet.

Om Maskin og Vedlikehold

Maskin og Vedlikehold har en variert maskinpark av nyere dato og streber etter å levere tilfredsstillende resultater til alle kunder. Bedriften tilbyr en rekke tjenester, inkludert befaring, tilbudsgivning, og rådgivning for fremtidige prosjekter. De holder til i Lundevågen 5, midt mellom Byggvell og Monter, ved siden av Tratec Teknikken.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Maskin og Vedlikehold AS lærlinger en unik mulighet til å lære om entreprenørbransjen. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra maskinoperasjon til kundeservice. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen entreprenørbransjen. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Maskin og Vedlikehold AS sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 98 09 13 76

Fag hos Maskin og Vedlikehold

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02