Oves Yamaha Senter

Oves Yamaha Senter, etablert i 1982 og en del av Gumpen Gruppen siden 2004, er en anerkjent aktør innen motorsykkelbransjen.

Om Oves Yamaha Senter

Med base i Lyngdal, tilbyr de et bredt utvalg av Yamaha-produkter, inkludert motorsykler, firhjulinger, scootere og mopeder. Oves Yamaha Senter er kjent for sitt fokus på kvalitet og fagkunnskap, og strekker seg til kunder fra Rogaland i vest, til begge Agderfylkene. De er dedikert til å tilby personlig service, noe som har gjort dem godt kjent i bransjen. Deres verdisett inkluderer omtanke, redelighet, humør og nyttenkende.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Oves Yamaha Senter lærlinger en unik mulighet til å lære om motorsykkel- og motorbransjen. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra salg og service av Yamaha-produkter til kundeservice. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen motorsykkel- og motorbransjen. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Oves Yamaha Senter sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 34 31 05

Fag hos Oves Yamaha Senter

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02