Toyota Flekkefjord

Toyota Flekkefjord AS er en autorisert Toyota-forhandler og -verksted som tilbyr et bredt utvalg av både nye og brukte Toyota-modeller.

Om Toyota Flekkefjord

Toyota Flekkefjord er dedikert til å tilby førsteklasses kundeservice og høykvalitets vedlikehold og reparasjoner. Toyota Flekkefjord AS tilbyr også en rekke tjenester som service, EU-kontroll, dekkskifte/dekkhotell, ruteskift/rutereparasjon, bilskade, AC rens, vask og polering. De er stolte av å være en del av Toyota, som er blant de fem prosent grønneste bedriftene globalt og topper kategorien for bilbransjen.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Toyota Flekkefjord AS lærlinger en unik mulighet til å lære om bilbransjen. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra bilreparasjon og vedlikehold til kundeservice. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen bilbransjen. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Toyota Flekkefjord AS sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 32 60 60

Fag hos Toyota Flekkefjord

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02