Birkeland Bruk

B for Byggvell og Birkeland Bruk - og for byggevareforretning og byggmesterens beste venn.

Om Birkeland Bruk

Hos oss kombineres solid fagkunnskap med direkte leveranser av byggevarer til byggeplass, og vi har alt du trenger av verktøy. Dette gjør oss til det naturlige valget både for nybegynnere og profesjonelle.

Med hovedbase i Kvås i Lyngda har vi har et sterkt nærvær i regionen med blant annet 7 varehus som betjener kunder i både Agder og Rogaland.

Når du tar valget om å komme til oss, har vi ryggen din – uansett prosjekt.

Uansett om du søker kvalitetsbyggevarer, pålitelige verktøy eller ekspertise fra erfarne medarbeidere, kan du stole på oss. Vi er her for å støtte ditt prosjekt, fra start til slutt. Vi setter lærlingene i fokus og går utover bare å tilby produkter og tjenester. Vårt engasjement er også rettet mot å skape et trygt og inspirerende læringsmiljø for våre lærlinger.

Birkeland Bruk tilbyr et bredt utvalg av trelast og byggevarer til det profesjonelle byggemarkedet. Med hovedbase i Kvås i Lyngdal, distribuerer de byggeplass-leveringer fra sitt hovedlager. Birkeland Bruk er kjent for sin sterke forpliktelse til kvalitet og service, og de har en rekke tjenester, inkludert transport, tekniske tjenester og overflatebehandling.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, er Birkeland Bruk i Lyngdal en viktig aktør i å utdanne fremtidens fagfolk innen byggebransjen.

Kontaktinfo

Telefon: 38 33 33 33

Fag hos Birkeland Bruk

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02