Einar Øgrey

Einar Øgrey Farsund AS er en mekanisk bedrift med en rik historie som strekker seg tilbake til 1952. Bedriften ble etablert i Farsund i 1969 og har siden den gang vokst til å bli en sentral aktør innen mekaniske tjenester i regionen.

Om Einar Øgrey

Einar Øgrey har en bred kundebase, inkludert Elkem Aluminium ANS Lista, Tinfos Jernverk, Bredero Price Norway, og Aludyne. Einar Øgrey Farsund AS har også opparbeidet seg betydelig kompetanse på montasje av HVDC-anlegg og har levert automatiseringsprodukter til flere store bedrifter.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Einar Øgrey Farsund AS lærlinger en unik mulighet til å lære om mekaniske tjenester i en praktisk setting. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra mekanisk vedlikehold og montasje til konstruksjon. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen mekaniske tjenester. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Einar Øgrey Farsund AS sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for mekaniske tjenester.

Kontaktinfo

Telefon: 38 39 96 00

E-post: post@ogrey.no

Fag hos Einar Øgrey

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02