Flekkefjord Rør og Varme

Flekkefjord Rør & Varme AS er en rørleggerbedrift som er en del av Bademiljø-kjeden. De utfører alle typer rørleggertjenester og er også totalleverandør på komplette bad og våtrom.

Om Flekkefjord Rør og Varme

Med en butikk i Svegeskogen i Flekkefjord, tilbyr de råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad. De har også spesialisert seg på alle former for rørleggerarbeid, bygging av nye eller totalrenovering på bad- og våtrom, Industri, Sprinkler og større prosjekter I tillegg tilbyr de løsninger for bedre energiutnyttelse og betydelig lavere fyringsutgifter

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Flekkefjord Rør & Varme AS lærlinger en unik mulighet til å lære om rørleggerfaget i en praktisk setting. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra installasjon og vedlikehold til dokumentasjon av rørleggerarbeid. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen rørleggerfaget. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Flekkefjord Rør & Varme AS sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 32 32 20

E-post: al@frov.no

Fag hos Flekkefjord Rør og Varme

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02