Malerbua

Fargerike Malerbua i Farsund er en fargehandel som tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester for oppussingsprosjekter.

Om Malerbua

Malerbua har et stort utvalg innen maling, gulv, tepper og tapet, samt verktøy for maleprosjekter. I tillegg tilbyr de solskjerming tilpasset dine vinduer. Fargerike Malerbua har fargeeksperter som kan hjelpe kundene med å sette sammen fargepaletter, gulv og tapeter for å gi hjemmet et personlig preg. De tilbyr også utleie av forskjellige verktøy og maskiner for å gjøre oppussingsprosjektet enklere.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Fargerike Malerbua lærlinger en unik mulighet til å lære om fargehandel og interiørdesign. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra kundeservice til produktkunnskap. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen fargehandel og interiørdesign. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Fargerike Malerbua sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 39 02 63

Fag hos Malerbua

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02