Modalsli Rør Lister

Modalsli Rør Lister AS er en rørleggerbedrift som tilbyr et bredt spekter av tjenester. De utfører alle typer rørleggertjenester og er også totalleverandør på komplette bad og våtrom.

Om Modalsli Rør Lister

Modalsli Rør kan hjelpe med alt fra små reparasjoner til store installasjoner, og de tilbyr også tjenester som installasjon av varmepumper og gulvvarme. I tillegg til rørleggertjenester, har de en butikk hvor du kan finne eksempler på innredningsprodukter fra utvalgte kvalitetsleverandører.

Modalsli Rør i Flekkefjord har nylig utvidet sin virksomhet ved å overta og videreføre driften av “Rørleggeren Lyngdal” i Lyngdal og “Oskar Nygaard” i Farsund. Disse bedriftene er nå samlet under paraplyen Bademiljø Modalsli Rør Lister, noe som styrker deres tilstedeværelse i regionen fra Sirdal til Farsund. Med denne utvidelsen har Modalsli Rør nå rundt 40 ansatte, inkludert seks rørleggermestere, en tekniker, en ingeniør, varmepumpe-montører og rør-fagarbeidere innen både industri- og privatmarkedet. De har også fem lærlinger på plass.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Modalsli Rør Lister AS lærlinger en unik mulighet til å lære om rørleggerfaget. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra installasjon og vedlikehold av rørsystemer til kundeservice. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen rørleggerfaget. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Modalsli Rør Lister AS sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Fag hos Modalsli Rør Lister

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02