Nico Mat

Nico Mat er en dagligvarebutikk som ligger i Nicosenteret, midt i Kvinesdal sentrum. Butikken har et stort og spennende vareutvalg, inkludert en egen ferskvareavdeling og pølsemakeri.

Om Nico Mat

Nico Mat tilbyr rundt 8000 vareslag til lave priser, inkludert internasjonale varer, glutenfrie produkter, en egen helsekostavdeling, og et stort utvalg av lokale og egenproduserte varer. Nico Mat er kanskje best kjent for sine “Nico pølser”, inkludert wiener, grill og middagspølser. De vektlegger service, tilgjengelighet, kvalitet, utvalg og pris for å sikre at kundene trives hos dem.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Nico Mat lærlinger en unik mulighet til å lære om dagligvarehandel. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra varehåndtering og kundeservice til produksjon i deres eget pølsemakeri. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen dagligvarehandel. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Nico Mat sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 35 01 20

E-post: post@nicomat.no

Fag hos Nico Mat

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02