Stolt Sea Farm

Stolt Sea Farm er en ledende aktør innen landbasert akvakultur, og er en fremragende leverandør av høykvalitets piggvar og tunge på en miljøvennlig måte.

Om Stolt Sea Farm

Selskapet har vært en pioner innen landbasert oppdrett, og deres suksess er drevet av innovasjon. De har betydelige investeringer i forskning og utvikling, og bruker sofistikert teknologi og spesialdesignede fasiliteter for å oppnå sine mål. Stolt Sea Farm mottok en Superior Taste Award i 2023 fra International Taste Institute, som vurderte deres ferske piggvar som ‘eksepsjonell’ i alle fem bedømmelseskategorier.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Stolt Sea Farm lærlinger en unik mulighet til å lære om akvakulturbransjen. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra oppdrett og foredling av sjømat til bærekraftig praksis. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen akvakultur. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Stolt Sea Farm sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 35 74 00

Fag hos Stolt Sea Farm

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02