Tratec Teknikken

Tratec Teknikken AS er en ledende leverandør av elektro-, rør- og klimatekniske løsninger i regionen, med kontorer i Farsund, Flekkefjord, Lyngdal, Mandal og Kristiansand.

Om Tratec Teknikken

Tratec tilbyr tjenester til både privatkunder og bedrifter, og strekker seg fra stikkontakten på kjøkkenet ditt til store komplekse industri-installasjoner, både innenfor og utenfor landets grenser. Med over 200 kvalitetsbevisste medarbeidere, er deres felles mål å få deg som kunde til å bli fornøyd. Tratec Teknikken er en del av Tratec-konsernet, et av Sørlandets ledende industrikonsern, som sikrer kundene en unik sammensetning av kunnskap, kompetanse og trygghet.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Tratec Teknikken AS lærlinger en unik mulighet til å lære om elektro-, rør- og klimatekniske bransjen. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra installasjon og vedlikehold av elektriske systemer og rørleggerarbeid til kundeservice. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen disse bransjene. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Tratec Teknikken AS sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 91 65 84 84

Fag hos Tratec Teknikken

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02