Lyngdal Karosseri & Auto

Lyngdal Karosseri & Auto AS er en av de største bilforhandlerne i Lister-distriktet, med en historie som strekker seg tilbake til 1947.

Om Lyngdal Karosseri & Auto

Med over 75 års erfaring, har Karosserien utviklet en dyp forståelse for bilbransjen. De er et komplett bilsenter med eget merkeverksted for KIA, Peugeot og Mercedes-Benz. Teamet deres har både erfaringen og lidenskapen som gir kundene trygghet når de kjøper bil eller leverer bilen for service. De er en totalleverandør innen biltjenester, inkludert salg av nye og brukte biler, verkstedtjenester, skadesenter og salg av deler og tilbehør.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Karosserien lærlinger en unik mulighet til å lære om bilbransjen. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra bilservice og reparasjoner til salg og kundeservice. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen bilbransjen. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Lyngdal Karosseri & Auto AS sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 33 08 00

E-post: post@lka.no

Fag hos Lyngdal Karosseri & Auto

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02