Nordic Door

Nordic Door er Norges største dørprodusent, med en årlig produksjon på 100.000 dører. Basert i Lyngdal, tilbyr de høykvalitets dører for skandinaviske hjem og næringsbygg.

Om Nordic Door

Nordic har et bredt utvalg av produkter, inkludert ytterdører, innerdører, og tilvalg som glassfelt, terskler, og vridere. I tillegg til produktene, tilbyr Nordic Door inspirasjon og rådgivning for å hjelpe kunder med å finne den perfekte døren for deres behov. De er kjent for sin kvalitet, kompetanse, fleksibilitet og miljøbevissthet.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Nordic Door lærlinger en unik mulighet til å lære om produksjon og salg av dører. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra produksjon og kvalitetskontroll til kundeservice. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen produksjon og salg av dører. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Nordic Door sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 33 05 00

Fag hos Nordic Door

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02