Flekkefjord videregående skole

Flekkefjord videregående skole er en utdanningsinstitusjon som tilbyr et bredt spekter av utdanningsmuligheter til studenter.

Om Flekkefjord videregående skole

Skolen er kjent for sitt engasjement for studentenes suksess, og tilbyr en rekke ressurser for å støtte studentenes læringsreise, inkludert et trygt skolemiljø og en rekke aktiviteter og arrangementer. Noen av de nylige prosjektene inkluderer elevene som laget en tømmerklo og en tur i kroppsøvingstimene til Lokefjell. Skolen har også en aktiv Facebook-side hvor de deler nyheter og oppdateringer.

Som en lærebedrift for Lister Opplæringskontor, gir Flekkefjord videregående skole lærlinger en unik mulighet til å lære om forskjellige fagområder. Lærlingene får muligheten til å jobbe med en rekke oppgaver, fra praktisk arbeid til teoretisk læring. Dette gir dem en dyp forståelse av bransjen og forbereder dem for en vellykket karriere innen deres valgte felt. Ved å investere i fremtidige talenter, viser Flekkefjord videregående skole sin forpliktelse til å styrke lokalsamfunnet og sikre en bærekraftig fremtid for sin bransje.

Kontaktinfo

Telefon: 38 60 91 00

Fag hos Flekkefjord videregående skole

Nyheter om Flekkefjord videregående skole

Ingen nyheter å vise

Lister Opplæringskontor er alltid tilgjengelig om du lurer på noe.

lister_opplaringskontor-sirkel-2023-02